Ma söön oma mütsi ära kui Sulle need ei maitse. Ausõna.
Kui ma oma 7067 pildi seast retsepti otsisin, siis tabasin end mõttelt, et jumal küll kuidas see mul veel peas pole? Ma tõesti ei tea, aga ma tean, et olen neid muffineid teinud enam kui tuhandel korral. Alles paar kuud tagasi tegin neid 200tk koos 400 makrooniga. Ja need on needsamad muffinid, mis on alati Ragnari vastuseks, kui küsin, mida ta magustoiduks soovib. Need on tõesti nii head.
Need on kindlalt sellised muffinid, mida –
- söövad ka need inimesed, kes muidu banaani ei söö. Tõestatud isiklikult!
- säilivad õhukindlalt 3 päeva sama pehmena kui esimesel päeval. Tõestatud isiklikult!
- palavalt armastatatud 1a – 76a seas. Tõestatud isiklikult!
150gr või 190gr suhkur 2tl küpsetuspulber 3 muna 3 banaani 100gr tumedat shokolaadi 1tl vaniljesuhkur 1tl kaneeli 160gr mandlijahu Mõõda välja kõik komponendid Sulata või ja lase sel jahtuda Sulata veevannil tumeshokolaad Vahusta muna suhkruga ühtlaseks vahuks Püreesta kahvliga banaanid samal ajal kui munad vahustuvad Lisa muna-suhkruvahule jahtunud sulavvõi ning püreestatud banaanid Võta segu miksri alt Lisa spaatli abil segule mandlijahu shokolaadiga. Sega VÕIMALIKULT VÄHE Pane ahju tööle 175C juurde Pnae muffinivormi paberid ning igasse pessa ühesugune kogus taigent. (natukene üle kolmveerandi) Küpseta ca 35 min. Kreemi jaoks vahusta toasoe toorjuust koos külma vahukoorega 1:1, lisa maitse järgi suhkrut ja veidi sidrunimahla. sul on vaja:
instruktsioonid.
märkmed.
1 kommentaari
Tere. Millises etapis ma küpsetuspulber, vanilje suhkru ja kaneeli lisan? Kas kohe mandlijahule? Kas šokolaad tuleb eelnevalt mandlijahuga kokku segada ja siis munavahule lisada? Panin just ahju ja küpsetuspulber unuses. Aga taigna maitse oli hea. Tahaks teinekord veel teha, aga siis juba koos küpsetuspulbriga.