Me oleme ikka Võsul. Elu on lihtne ja nii paganama ilus. Kuum ka muidugi! Ma vist polegi elus nii puhkuselainel olnud. Magame siin tavaliselt poole kümneni ja kõik kulgeb omas rütmis.

Kõige mõnusamad on need õhtused ujumised. Võsu rand on hingematvalt ilus ja kohati on tunne, et meie armas Eestimaa see küll olla ei saa. Aga on, kõiges omas headuses. Võsul on veel üks omapärane asi, kõik inimesed kes mingilgi määral siin elavad, teretavad üksteist. Ja mitte lihtalt moka otsast, silmad maas, vaid vaatavad otsa ja “Tere!” Nagu vana sõber, keda pole aastaid näinud.

Aga nüüd hoopis retsepti juurde, mida tahtsin jagada. Kuna meil ikka veel pliiti pole, siis ajame läbi grilliga ja seal juba tuleb lihtsalt loovalt läheneda.

Grillitud kartulikeerud

Me oleme ikka Võsul. Elu on lihtne ja nii paganama ilus. Kuum ka muidugi! Ma vist polegi elus nii puhkuselainel olnud. Magame siin tavaliselt poole kümneni ja kõik kulgeb omas rütmis. Kõige mõnusamad on need õhtused ujumised. Võsu rand on hingematvalt ilus ja kohati on tunne, et meie armas Eestimaa… Eelarve >10 EUR Grillitud kartulikeerud European
mitmele: 4 ettevalmistus: küpsetamine:
Nutrition facts: 200 calories 20 grams fat
Rating: 5.0/5
( 1 voted )

sul on vaja:

Esmalt otsi välja ühesuurused piklikud kartulid. Umbes kümmekond. 

Grilltikud 

Erinevaid ürte ja õli. Meie kasutasime kartulimaitseainet, punet, tšillihelbeid ja magusat paprikat. 

Pintsel

instruktsioonid.

Koori ja puhasta kartulid ning samal ajal aseta oma puidust grilltikud vette likku, et need grillil põlema ei läheks. 

Siis aja kartulid tiku otsa. 

Viiluta terava noaga kartulisse keerud või võid ka rattad lõigata, aga oluline on, et need jääksid vardale püsima. Rattad on ka juba seetõttu hea mõte, et siis lastel ka kergem süüa. 

Seejärel maitsesta kartulid. Selleks pane kaussi veidi õli, ohtralt soola ja erinevaid ürte. 

Piserda kartulitele ja tasub mitte sellega väga koonerdada 🙂

Ja nüüd ei jäägi muud üle, kui kartulid grillil ära küpsetada. 

Ülihea idee erinevatele piknikle või sünnipäevadele. 

märkmed.

Antud postitus on tehtud koostöös Rakvere LK-ga.

Ehk pakub huvi ka:

Kommenteeri