Kilu on selline veider toode, millega mul oli raske harjuda. Aga ta on meie rahvustoit ja kui see mu emale meeldib, siis meeldib see mulle ka. Toit on alati püha olnud meie kodus ja mina toimin samamoodi enda kodus, oma lastega.
Paar nädalat tagasi palus Visit Pärnu, et kostitaks nende külalisi väikese suupistemenüüga. Tegemist oli väliskülalistega ja pisike soovitus oli, et keskenduksin rohkem meie oma Eesti toitudele. Olgu, saab tehtud!
Üks toitudest oli kapparitega kilutrühvlid. Mu ema oli väga sillas sellest, ausalt. Ta määris seda röstsaiale ja tema näost peegeldas 103% toiduelamust.
75g vürtsikilu (filee) 75gr toorjuustu 2 muna peterselli, murulauku, tilli ja rohelist sibulat (kokku u korralik peotäis) sool, pipar 3spl kappareid riivleiba Töökäik on lihtsamast lihtsam - haki kilu, maitseained ja pane munad keema. Hiljem sega kõik kokku - toorjuust, kilu, hakitud munad. Maitsesta soola ja pipraga. Mina panin pisut ka sidunimahla. Paneeri riivleivas ja serveeri. sul on vaja:
instruktsioonid.