See on üks sedasorti retsept, mis on praegu äärmiselt popp. Ja kui ma seda nägin, siis tegelikult olin ma juba kindel, et sellest saab üks minu lemmikumaid dipikastmeid. Muidugi, nii ka läks.
Tegelikult tahan siia veel ühe loo kirja panna, enne kui retseptini jõuan. Me nimelt oleme lastega kolm nädalat kodus olnud ja nad on üksteise võidu tuulerõugeid põdenud. Ega tegelikult see just päris võistlus polnudki, aga kui jagad oma kodu ühe 2-aastase ja ühe 3,5-aastase ning ühe 37-aastasega ning nii umbes 1000 pisikese punase punniga, siis pead sa loovalt käituma, et mõistus oma kohale jääks. Nii tuligi mul plaan ühel pühapäeva õhtul meie teisekorruse magamistuba kinosaaliks muuta. Laenutasime projektori, tegime snäkid ja vaatasime multikaid. Kui vaid see laenatud projektor oleks korralikult töödanud, küll oleks tore olnud. Aga tegelikult oli ka ilma selleta meil kõigil väga tore olla ja õhtuks oli nii mitusada punast punni korralikult ära kuivanud.
1 pk feta juustu 100-150gr erinevaid tomateid 1pk vege-tako maitseainesegu 1 punane sibul ja 1 küüslauguküüs oliivõli soola ja pipart ning 1spl suhkrut mõned sidruniviilud ja peotäis basiilikut Suur pakk Santa Maria tortiljakrõpse Võta oma lemmik ahjupott Pane kõige keskele feta juust ja siis tomatid. Lisa peotäis värsket basiilikut, sibulad ja tako maitseainesegu. Maitsesta soola, pipra ja suhkruga. Lisa veidi oliivõli ja küpseta 180 kraadi juures ca 30 minutit. Seejärel blenderda kõik mõnusaks dipikastmeks. Piserda pisut veel oliivoli ja sidrunimahla. Ning naudi tortiljakrõpsudega. Veel parem tortiljakaussidega. Antud postitus on tehtud koostöös Santa Maria'gasul on vaja:
instruktsioonid.
märkmed.