Ruts on nii suur nuudlifänn, et me võiks vabalt ainult neist toituda. Noral on veidi raskusi neid kätte saada ja on siiani sunnitud nuudleid ühekaupa tarbima. Ülinaljakas vaatepilt, aga sellises tempos saab ta kõhu täis kahe päeva pärast. Seepärast ta üldiselt loobub peale 15 minutilist pusimist ja soovib midagi muud.
Aga kuna grillihooag on täistuuridel hoogu saamas, siis ühel päikselisel pühapäeval grillisime Rakvere LK uusi ja vanu lemmikuid ning meie hooleks lastega jäi kõrvalroad teha. Üheks selleks oli maapähklised nuudlid punase kapsaga. Lihtne roog mida saab edukalt teha lastega. Kui vaid kannatust jätkub 🙂
väiksem punane kapsas pakk Santa Maria klaasnuudleid 2-3 porgandit 2-3 kurki 1 küüslauguküüs maapähklivõid teryaki kastet sojakastet riisiäädikas oliivõli sidrun sool, suhkur, pipar roheline sibul Esmalt pane nuudlite jaoks vesi keema. Vala keev vesi ettevaatlikult potti, lisa nuudlid. Pisut soola ja pool sidrunit. Seejärel haki või kasuta köögikombaini kapsa lõikumiseks. Oluline on, et jääks õhukesed viilud. Hea nipp on ka riivi kasutada. Tõsta kõrvale ja võta kauss kastme jaoks. Kuna minu kasutasin lapstööjõudu ja nende motiveerimiseks pean kasutama kõikvõimalikke seadmeid, mille nuppu saab vajutada, kasutasime oma Kitchen Aidi miniköögikombaini. Kastme jaoks haki küüslauk peeneks 4-5spl oliivõli 2 suurt spl maapähklivõid 2-3spl sojakastet poole sidruni mahl 2spl riisiäädikat 3spl teryaki kastet veidi soola ja 1tl suhkrut Sega kõik omavahel ja maitse. Kui kaste valmis, tõsta see hetkeks veel kõrvale. Ribasta köögiviljakoorijaga kurk ja porgand. Viimaks sega kogu maitsev eine kokku. Nuudlid kapsaga, ülejäänud köögiviljad ja peale kaste. Maitseb ülihästi mustikamarinaadis ribidega! Antud postitus on tehtud koostöös Rakvere LK-ga.sul on vaja:
instruktsioonid.
märkmed.