Mandlijahust muffinid. Need kõige-kõige paremad.

Kairi Tähe

Ma söön oma mütsi ära kui Sulle need ei maitse. Ausõna.

Kui ma oma 7067 pildi seast retsepti otsisin, siis tabasin end mõttelt, et jumal küll kuidas see mul veel peas pole? Ma tõesti ei tea, aga ma tean, et olen neid muffineid teinud enam kui tuhandel korral. Alles paar kuud tagasi tegin neid 200tk koos 400 makrooniga. Ja need on needsamad muffinid, mis on alati Ragnari vastuseks, kui küsin, mida ta magustoiduks soovib. Need on tõesti nii head.

Need on kindlalt sellised muffinid, mida –

  1. söövad ka need inimesed, kes muidu banaani ei söö. Tõestatud isiklikult!
  2. säilivad õhukindlalt 3 päeva sama pehmena kui esimesel päeval. Tõestatud isiklikult!
  3. palavalt armastatatud 1a – 76a seas. Tõestatud isiklikult!

Mandlijahust muffinid

Ma söön oma mütsi ära kui Sulle need ei maitse. Ausõna. Kui ma oma 7067 pildi seast retsepti otsisin, siis tabasin end mõttelt, et jumal küll kuidas see mul veel peas pole? Ma tõesti ei tea, aga ma tean, et olen neid muffineid teinud enam kui tuhandel korral. Alles paar… magustoidud. Mandlijahust muffinid. Need kõige-kõige paremad. European
mitmele: 4 ettevalmistus: küpsetamine:
Nutrition facts: 200 calories 20 grams fat
Rating: 3.8/5
( 28 voted )

sul on vaja:

150gr või                                                                                                                          

190gr suhkur                                                                                                                 

2tl küpsetuspulber                                                                                                       

3 muna                                                                                                           

3 banaani                                                                                                                          

100gr tumedat shokolaadi                                                                                     

1tl vaniljesuhkur                                                                                                            

1tl kaneeli                                                                                                                        

160gr mandlijahu                                                                                                        

 

instruktsioonid.

Mõõda välja kõik komponendid

Sulata või ja lase sel jahtuda

Sulata veevannil tumeshokolaad

Vahusta muna suhkruga ühtlaseks vahuks

Püreesta kahvliga banaanid samal ajal kui munad vahustuvad

Lisa muna-suhkruvahule jahtunud sulavvõi ning püreestatud banaanid

Võta segu miksri alt

Lisa spaatli abil segule mandlijahu shokolaadiga. Sega VÕIMALIKULT VÄHE

Pane ahju tööle 175C juurde

Pnae muffinivormi paberid ning igasse pessa ühesugune kogus taigent. (natukene üle kolmveerandi)

 

Küpseta ca 35 min.

märkmed.

Kreemi jaoks vahusta toasoe toorjuust koos külma vahukoorega 1:1, lisa maitse järgi suhkrut ja veidi sidrunimahla.

Ehk pakub huvi ka:

1 kommentaari

Marika 11.03.2021 - 14:55

Tere. Millises etapis ma küpsetuspulber, vanilje suhkru ja kaneeli lisan? Kas kohe mandlijahule? Kas šokolaad tuleb eelnevalt mandlijahuga kokku segada ja siis munavahule lisada? Panin just ahju ja küpsetuspulber unuses. Aga taigna maitse oli hea. Tahaks teinekord veel teha, aga siis juba koos küpsetuspulbriga.

Reply

Kommenteeri