Oliivitapenaadi ja brie juustuga võileib

Kairi Tähe

Ehkki oliivid mõjuvad paljudele veidi eemaletõukavalt, armastan mina neid palavalt. Sama palju nagu kappareid. Ja saia. Ja juustu. No tegelikult toitu üleüldiselt, väljaarvatud koriandrit ja tarretist. Need kaks viimast mulle väga ei meeldi.

Oliivitapenaad

Ehkki oliivid mõjuvad paljudele veidi eemaletõukavalt, armastan mina neid palavalt. Sama palju nagu kappareid. Ja saia. Ja juustu. No tegelikult toitu üleüldiselt, väljaarvatud koriandrit ja tarretist. Need kaks viimast mulle väga ei meeldi. retseptid. tapenaad, võileib, oliiv, European
mitmele: 2-3 ettevalmistus:
Nutrition facts: 200 calories 20 grams fat
Rating: 5.0/5
( 1 voted )

sul on vaja:

200g kivideta rohelisi oliive

1-2 väiksemat küüslauguküünt

50ml oliivõli

2-3spl sidrunimahla

soola ja pipart ja 0,5tl suhkrut või mett

instruktsioonid.

Blenderda kõik ühtlaseks massiks (mitte väga beebipüreeks)

Sobib ideaalselt vähekese majoneesi ja brie juustuga. Piserda peale veel veidi sidrunimahla ja naudi. 

 

Ehk pakub huvi ka:

Kommenteeri