Kõlab imelikult, eks. Pisut veidraltki ütleksin. Aga kaugel sellest. See on lihtsalt juuu-maaa-lik! Ideaalne värske kartuli ja grill-lihaga. Tegelikult tegin selle abil hiigelsuure salati, mis seesama piparmündine herenepesto tervikuks mõnusaks tervikuks sidus 💚
Me väga armastame liha. Lapsed ka! Ehkki viinerid ei ole kõige kasulikum toit maailmas, meeldivad need mu lastele väga. Nora ei ole kõige adekvaatsem toidukriitik, sest talle meeldib toit juba iseenesest väga palju. Vahel kohe liiga palju, aga Ruts on aus. Vahel kohe liiga aus. Aga mul on heameel, et just Rakvere LK meid on üles leidnud ja ikka veel meie ustavad sõbrad on.
Aga nüüd selle juurde, mida ma päriselt tahtsin jagada.
Meile väga meeldib grillida, kohe väga. Kuid sel korral tegin meie Rakvere LK Taste of America grilllihast maitsva salati roheliste herneste, kergelt grillitud tomatite ja hernepestoga. Ja see oli nii mugav. Meile kõigile, minule kui valmistajale, ja sööjatele. Ja no pagan, see nägi äge välja!
pakk külmutatud herneid suurem peotäis värsket piparmünti poole sidruni mahl ja riivitud koor ca 50-70gr kõvemat juustu 1 suurem küüslauguküün oliivõli soola ja pipart pisut maitseks mett. 3spl pima Keeda herned kergelt 2-3 minutit keevas vees. Lisa näpuotsa täis soola ja väike punt piparmünti. Seejärel kalla kõik belnderisse, maitsesta ja blenderda. Viimasena lisa 2-3 spl piima, see teeb selle eriti kreemiseks. Eriti mõnus on see grill-lihal, mina kasutasin seda peaagu et salatikastmeks. sul on vaja:
instruktsioonid.