Rabarberikook

Kairi Tähe

Sain selle retsepti üsna hiljuti Mari käest, aga kuna olen seda juba 4 korda teinud ja igakord on üks kuni kaks tükki puudu jäänud, siis see väärib jagamist. Vähe sellest, et see nii maitsev on, on seda ka paganama kerge teha. Mari ja mind seob peale selle rabarberikoogi ka kodud samas trepikojas ja need kaneelirullid, mille retsept samuti siin blogis üleval on.

Rabarberikook

Sain selle retsepti üsna hiljuti Mari käest, aga kuna olen seda juba 4 korda teinud ja igakord on üks kuni kaks tükki puudu jäänud, siis see väärib jagamist. Vähe sellest, et see nii maitsev on, on seda ka paganama kerge teha. Mari ja mind seob peale selle rabarberikoogi ka kodud… õhtusöök. Rabarberikook European
mitmele: 4
Nutrition facts: 200 calories 20 grams fat
Rating: 5.0/5
( 1 voted )

sul on vaja:

Põhi

500gr muretaigent

Täidis

200gr munavalget

3 munakollast

2spl suhkrut

0,5spl tärklist

250gr rabarberit

Besee

3 munavalget

näpuotsatäis soola

2spl suhkrut

1tl vanillisuhkrut

instruktsioonid.

Esmalt küpseta põhi.

200kraadi, 15min

Seejärel sega kokku täidis, lisades juurde tükeldatud rabarberi. Kui põhi küpsetatud, lisa juurde täidis ja küpseta veel 15 min.

Kui on jäänud veel viimased 3-4 minutit küpsetusaega, vahusta munavalged.

Kui munavalged on juba kõvemaks vahuks vahustatud, alles siis lisa suhkur ja vahusta veel u 1min.

Pane munavalgevaht koogile ja küpseta veel 10 minutit.

 

Ehk pakub huvi ka:

Kommenteeri