Ehkki üks pidustustehooaeg on läbi, hiilib kevad juba vaikselt ligi. Ja see tähendab vaid üht – ta on varsti käes! Meil on sel aastal lund nii palju, et vahepeal polnud ka kõrvalmaja näha. Üks pühapäev, kui koju jõudsime, oli lund nii palju tuisanud, et saunaruumi, stuudiosse ja puukuuri pääsemiseks, kühveldas Ragnar 6 tundi. KUUUUUUS tundi ja ta pole mingi aeglane mees. Ja kui üks hommik õue läksin ning kuulsin kuidas linnud vaikselt juba laulsid, teadsin kohe, et mu lemmikaeg aastas on peagi käes.
Aga nüüd tänase retsepti juurde. Õigemini on see lifehack, mida ma oleksin pidanud teadma mitu aastat tagasi. See ringles sotsiaalmeedias juba ammu, aga ma ei uskunud, et see saab tõsi olla. Tead küll, kui see tundub liialt ilus, et olla tõsi, siis tavaliselt see nii ongi. Aga mitte selle rosetti puhul – seda on nii lihtne teha ja see jääb imeilus!
Vaagnale ma panin - Rakvere LK seemnekattega toorsuitsuvorsti Rakvere LK vinnutatud chorizo vorsti Rakvere LK toorsuitsutatud seavälisfilee (meie pere suuuuur lemmik) Rakvere LK itaaliapärast salaamit Nagu sa juba aru said, on töökäik imelihtne. Ja kõige parem on seda teha juba viilutatud salaamide ja toorvorstidega. Mida rohkem kihte klaasile paned, seda täidlasem roos tuleb. Minu arust üks imehea nipp kuidas oma suupistevaagen pilkupüüdvaks meistriteoseks muuta. Ja maitsvaks ka muidugi! Antud postitus on tehtud koostöös Rakvere LK-ga.sul on vaja:
instruktsioonid.
märkmed.